top of page
PRO PACK KÖP

6 månader

TRAIN LIKE A PRO
PRO PACK erbjuder samma omfattande tester som COMPETITION PACK men inkluderar en extra timme för individuella fystester som fördjupar sig i det område som är viktigast för dig att arbeta med. Dessutom erbjuds månatliga möten istället för möten varje kvartal. Testerna utförs varje kvartal för bästa utveckling.
1080MAP 60 min / Skadeförebyggande (rörlighet och stabilitetsanalys)

Denna analys ger skräddarsydda insikter och rekommendationer som är avgörande för att höja din spelnivå. 1080 MAP är ett unikt testsystem utvecklat för att förbättra din tennisprestation genom avancerade 3D-mätningar och vetenskapliga metoder. Utforska din funktionella rörlighet med mätningar av flexibilitet, styrka och balans. Individuella rapporter klargör vilka rörelsemönster du har störst potential att förbättra för att förbättra din tennis. Detta test är perfekt för alla tennisspelare från 12 års ålder och uppåt, oavsett nivå, som vill utnyttja vetenskapligt grundade tekniker för att förbättra sina prestationer och minska skaderisken.

"Mitt samarbete med AIM-X Sports Club och ADV-X Tennis Performance program är en av de starkast bidragande orsakerna till mina professionella framgångar."

REBECCA PETERSON - WTA #43

Jämför performance paket

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Ghelem Ali.jpg
Taipale Martin.jpg
bottom of page