top of page
tennis
-AIM-X LOGO-03.png

Serva hårdare. Slå tyngre, säkrare grundslag. Förflytta dig mjukare och snabbare.

Men framförallt, håll dig hel och presterande och må bättre på tennisbanan. 

Bli en del av AIM-X och förbättra din ranking med ADV-X program

FYSTESTER FÖR TENNIS

PRODUCT
Light
Club
Pro
coach
4K TV
Gourmet Breakfast
Spa Package
Private Pool
Foto 2021-11-05 10 46 38_edited.jpg

FYSTEST 

Vi testar din fysiska förmåga för att förstå dina bohov för sporten tennis

TRÄNINGSPROGRAM

Vi levererar ett träningsprogram till din telefon med filmer på det du behöver förbättra genom övningar

001A3528 copy_edited.jpg

3-6 MÅNADER TRÄNING

Du tränar hemma eller på gym för under tiden som bestäms av ditt val av programlängd. Du kan självklart köpa till genomgångar och extra träning med våra tränare på AIM-X Sports Club

ÅTERTEST & NY PERIOD

Vi återtestar dig i samma test som du gjorde i starten av din träningsperiod och säkerställer dina framsteg och eventuell ny träningsperiod för att nå nästa nivå.

 Vi är säkra att du kommer förbättra dig som tennisspelare om du förbättrar din fysprofil ADV-X. Sambandet mellan rankingen och fys-testerna är nästintill 100%.

För att säkerställa att vi kan erbjuda dig det bästa skräddarsydda träningsprogrammet är det viktigt att genomföra testerna först. Våra tester är noggrant utformade för att mäta de fysiska egenskaperna som har starkast koppling till tennisens ranking och din prestation på banan.

Följ dessa steg för att komma igång med våra tester och ta din tennis-fys till nästa nivå:

Linnea stöt ASC.jpg

01

Boka ADV-X : Genom boka- och köpsidan kan du enkelt fylla i dina uppgifter och betala direkt. Kontakta oss för att boka in en tid för testning. Vi kan hjälpa dig att välja en tid som passar dig och säkerställer att du får den uppmärksamhet och kvalitetstid som behövs för testningen.

02

Genomför Testerna: Vid testningen kommer våra erfarna fys-coacher att guida dig genom de olika fysiska tester som är relevanta för tennis. Detta kan inkludera tester för styrka, snabbhet, smidighet och uthållighet i rörelsemönstrena ACE, MOVE och WINNER. Rörelsemönstrena är specifika för att förstå hu väl du kan serva, förflytta dig på banan och slå grundslag

03

Analys av Resultat och uppföljning: Efter att testerna är klara kommer vi att noggrant analysera resultaten för att förstå din nuvarande fysiska status och identifiera dina styrkor och svagheter. Vi presenterar träningsprogrammet och diskuterar nästa steg. Vi kommer också att följa upp med dig  för att säkerställa att du gör framsteg och att programmet fungerar optimalt för dig.

04

Skräddarsytt Träningsprogram: Med hjälp av testresultaten kommer vi att skapa ett individuellt anpassat träningsprogram som är skräddarsytt för att adressera dina specifika behov och mål. Träningsprogrammet kommer att hjälpa dig att förbättra din fysprofil och därmed din tennisspel.

05

Uppföljning: Vi hör av oss för att se om du vill boka in ett återtest eller om du vill påbörja en ny träningscykel, där återtestet självklart ingår. Detta är för att säkerställa dina framsteg och att du ska få se hur mycket bättre du blivit.

ROBERT LINDSTEDT

Mitt träningsprogram är en av de starkast bidragande orsakerna till mina professionella framgångar
bottom of page