top of page
tennis
-ADV-X logo-02 (1).png

För ambitiösa tennisspelare

VÅR HISTORIA ÄR DIN FRAMTID

Vi har under 1000-tals timmar, testat individer som har målet att bli sitt bästa jag. Vi vet idag att tennis skiljer sig mot andra mål och sporter. Därför har vi efter 15 år, arbetat fram ADV-X Tennis Fitness Rating. Detta test är idag ett levande system, som anpassar sina skalor efter spelarnas resultat. Vi har alltså inte tyckt och gissat oss fram. detta är vad tennisspelare visat oss, vad de kan, på olika nivåer. Vilket skapat framgången i ett system som idag rankar din fysik som tennisspelare. Precis som du är rankad på banan, vet vi idag, vem du måste fysiskt kunna vara bättre än, för att ha mpjjligheten att stå som vinnare på banan, mot samma nivå som din fys. Testa din fys idag och låt oss guida dig hur du ska ta nästa steg i din utveckling.

ADV-X TENNIS

Välkommen till ADV-X's tennis program. Vi erbjuder ett omfattande urval av tester och träningsprogram för tennisspelare på alla nivåer. Genom vår evidensbaserade testmetodik har vi utvecklat tre programnivåer: Flexibility, Performance & Pro

Oavsett om du är motionär, tävlingsspelare, eller elit. Är våra program designade för att du ska kunna möta tennisens olika krav. Ett framgångsrikt träningsprogram bör vara skadeförebyggande, funktionellt och förbereda dig för prestationsinriktad träning och match. 

Boka och läs mer om våra tjänster

KAMPANJ

Tennis Flexibility Program

2 995 kr

2 995

Ordinarie pris 4.495 kr

Giltigt i 6 månader

TENNIS FLEXIBILITY PROGRAM

Detta program är inriktat på skadeförebyggande och funktionell träning. Idealiskt för veteraner, ambitiösa ungdomar och motionärer som önskar minska risken för skador med väldigt enkla medel och rörlser. Det ingår 2 st tennisspecifika test och ett rekommenderat träningsprogram som du följer i din mobil.  Återtestet säkerställer att ditt träningsprogram hjälper dig nå dina mål på tennisbanan. 

- 6 månaders upplägg

- 2 rörlighetstest 

- Anpassade specifika pass i mobilen

KAMPANJ

Tennis Performance Program

5 995 kr

5 995

Ordinarie pris - 8.995 kr

Giltigt i 6 månader

TENNIS PERFORMANCE PROGRAM

 Detta program är för den ambitiösa spelaren. Förbättra din serve, förflyttning eller grundslag med hjälp av tennisspecifik fysisk träning. Det ingår tre fystest på 6 månader som säkerställer att dina träningsprogram, som levereras till din mobil, hjälper dig nå dina mål."

- 6 månaders upplägg

- 2 tennisspecifika prestationstester 

- 2 tennisspecifika rörlighhetstest

- 1 individanpasat träningsprogram

- Chat med din coach

Pro Tennis Program

22 495 kr

22 495

Kontakta innan köp

Giltigt i 6 månader

PRO TENNIS PROGRAM

För elitspelaren eller extremt ambitiösa. Med omfattande tester var 8:e vecka och totalt 4 tester över 6 månader, ger detta paket insikt i din fysiska prestationsförmåga. Vi anpassar kontinuerligt ditt program för bästa möjliga träningsresultat.

- 6 månaders upplägg

- 4 omfattande fystester (á 3 timmar)

- 3 träningsprogram uppdateringar

- Chat med din coach

- Monitorering av täningsbelasning

- Monitorering av återhämtning

- Träningsdagbok

"Utan AIM-X Tester och deras träningsrutiner hade karriären kanske varit över. Jag hade säkerligen inte stått här idag som Australian Open-mästare."

ROBERT LINDSTEDT - ATP DOUBLES #3

SÅHÄR GÅR DET TILL

01

 

KÖP & BOKA DRV-X

Gör din bokning enkelt och smidigt via vår boka- och köpsida. Vi garanterar att du får den kvalitetstid och uppmärksamhet du behöver.

02

 

GENOMFÖR TESTER

Låt våra toppkvalificerade fys-coacher guida dig genom specialanpassade tester skräddarsydda för golfens krav.

03

 

RESULTAT GENOMGÅNG

Få en detaljerad genomgång av dina styrkor, svagheter och ett personligt möte där vi går igenom din kommande träningsplan.

04

 

TRÄNINGSPROGRAM

Förbättra ditt spel med övningar anpassade efter just dina behov och mål. Levererat till din mobil.

05

 

Uppföljning

Garantera din utveckling med regelbundna återtester.
 

Fästpunkt 1

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG!

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig för att svara på dina frågor, boka in ditt första test eller konsultation

Tack, vi kontaktar dig så snart vi kan!

bottom of page