top of page
-AIM-X LOGO-03.png

Prestation för tennis

ADV-X Tennis Fitness Rating


Vad gör ADVANTAGE-X så unikt? Först och främst är det dess tennisspecifika tester som är direkt kopplade till spelarnas ranking. Denna koppling är inte bara ytlig; den baseras på en databas och algoritmer som ger dig Key Performance Indicators (KPI) för tennisprestation. Vi talar om en korrelation på så högt som 0,90 mot ranking för tävlingsspelare mellan 12 och 18 år. Detta är något som sätter ADV-X i en klass för sig, och vi känner inte till något annat testbatteri för tennis med lika starka samband till prestation och ranking.

När det gäller Return on Investment (ROI) erbjuder ADV-X Tennis Fitness Rating en tidseffektiv metod för att förstå och prioritera din fysiska utveckling. Det hjälper dig att identifiera dina styrkor och svagheter, vilket gör att du kan rikta din träning där den ger mest avkastning. Med denna kunskap kan du optimera din träningstid och se snabbare förbättringar på banan.

ADV-X är för alla som är ambitiösa med sin tennis, oavsett ålder och nivå. Om du vill förbättra din spelnivå, är detta testet för dig. Detta är inte bara en mätning; det är en investering i din framtida tennisframgång. Genom att förstå vad du behöver förbättra, baserat på statistik från över 10.000 datapunkter från 1.000 tester på 500 elitspelare från 12 till 65 år, tar du ett viktigt steg mot att bli den bästa tennisspelaren du kan vara.

"Utan AIM-X Tester och deras träningsrutiner hade karriären kanske varit över. Jag hade säkerligen inte stått här idag som Australian Open-mästare."

ROBERT LINDSTEDT - ATP DOUBLES #3

bottom of page