top of page
FLEX PACK

6 månader

FLEX PACK är designat för tennisspelare som vill bli rörligare och mer felxibla. Oavsett om du är en ung junior som drömmer om att maxa din potential och behöver förbättra din smidighet, en klubbsspelare som siktar på att tävla i nästa klubbmästerskap, eller en veteran som strävar efter att spela skadefritt och njuta av tennis med vänner, är FLEX PACK lösningen för dig.

Hemligheten ligger i testingen. Med data på över 10 000 testade individer hittar vi snabbt var din potential ligger för att förbättra din tennis och får dig att spela tennis med en bättre och skönare känsla i kroppen. Minimera skaderisken med detta paket.
ÖVRIGT
- Kräver mjuk matta, foamroller / Triggerpunkt boll
- 2 tester / 6 månader på AIM-X Sports Club
- 2 st 3 månaders träningsprogram

Ordinarie pris 4 495 kr/månad

Wordmark_Transparent_And_Black.png
POWER PACK KÖP

6 månader

POWER PACK är designat för tennisspelare som vill bli starkare, snabbare eller få bättre kondition.
Vi testar dig enligt tennisens kravprofil, ADV-X Tennis Fitness Rating, oavsett om du är en ung junior som drömmer om att maxa din potential eller en veteran som strävar efter att vinna SM med mer fart på fötterna och i bössan. POWER PACK ger dig insikt i var du står i förhållande till din ålder, spelnivå och kön. Därefter byggs ett anpassat träningsprogram till dig som du följer i 3 månader innan återtestet. Efter återtestet uppdateras ditt träningsprogram för ytterligare 3 månader, vilket ingår i upplägget. Vill du slå tyngre grundslag, flytta dig snabbare på banan och serva hårdare, är POWER PACK lösningen för dig. För detta upplägg behövs lite utrustning: medicinboll, hantlar och eventuellt en dragmaskin.
ÖVRIGT
- Kräver gymutrustning för 16 år och äldre
- Under 15 år medicinboll och fri yta
- 2 tester / 6 månader på AIM-X Sports Club
- 2 st 3 månaders träningsprogram
IMG_2658.HEIC

Ordinarie pris 4 495 kr/månad

Wordmark_Transparent_And_Black.png
Competition pack tennis

6 månader

COMPETITION PACK: Allt-i-ett-lösningen för tennisspelare
Det ultimata paketet för tennisspelare som vill förbättra både sin prestation och rörlighet. Genom att kombinera de bästa elementen från FLEX PACK och POWER PACK, erbjuder COMP PACK en omfattande lösning som hjälper dig att nå dina tennismål, oavsett nivå eller ålder.

INNEHÅLL
FLEX PACK: Fokuserar på att förbättra din rörlighet och flexibilitet med skräddarsydda övningar.
POWER PACK: Ger dig styrka, snabbhet och kondition genom ett anpassat träningsprogram som följer ADV-X Tennis Fitness Rating.
Tester och Program: Inledande tester för att fastställa din nuvarande nivå, följt av ett personligt träningsprogram för både prestation och rörlighet.
Återtest och Uppdateringar: Efter 3 månader görs ett återtest och ditt program uppdateras för ytterligare 3 månader för att säkerställa kontinuerlig utveckling.
Med COMPETITION PACK får du en heltäckande lösning som kombinerar rörlighet och styrka för att du ska kunna prestera på toppnivå och njuta av ditt tennisspel till fullo.
Photo 2018-07-10, 15 20 08.jpg
ÖVRIGT
- Kräver gymutrustning för 16 år och äldre
- Under 15 år medicinboll och fri yta
- 2 tester / 6 månader på AIM-X Sports Club
- 2 st 3 månaders träningsprogram

Ordinarie pris 8 995 kr

Wordmark_Transparent_And_Black.png
PRO PACK KÖP

6 månader

TRAIN LIKE A PRO
PRO PACK erbjuder samma omfattande tester som COMPETITION PACK men inkluderar en extra timme för individuella fystester som fördjupar sig i det område som är viktigast för dig att arbeta med. Dessutom erbjuds månatliga möten istället för möten varje kvartal. Testerna utförs varje kvartal för bästa utveckling.
1080MAP 60 min / Skadeförebyggande (rörlighet och stabilitetsanalys)

Denna analys ger skräddarsydda insikter och rekommendationer som är avgörande för att höja din spelnivå. 1080 MAP är ett unikt testsystem utvecklat för att förbättra din tennisprestation genom avancerade 3D-mätningar och vetenskapliga metoder. Utforska din funktionella rörlighet med mätningar av flexibilitet, styrka och balans. Individuella rapporter klargör vilka rörelsemönster du har störst potential att förbättra för att förbättra din tennis. Detta test är perfekt för alla tennisspelare från 12 års ålder och uppåt, oavsett nivå, som vill utnyttja vetenskapligt grundade tekniker för att förbättra sina prestationer och minska skaderisken.

Populära tjänster att addera

MEDLEMSSKAP
SPORTS CLUB

fr. 495kr/månad

Välj bindningstid
 

År
 

Kvartal
 

PERSONLIG
TRÄNING

fr 5 995kr

Professionella tennis-fystränare med

"Mitt samarbete med AIM-X Sports Club och ADV-X Tennis Performance program är en av de starkast bidragande orsakerna till mina professionella framgångar."

REBECCA PETERSON - WTA #43

Jämför performance paket

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Ghelem Ali.jpg
Taipale Martin.jpg
bottom of page